Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jedna změna za druhou. Sobotní večer StarDance bude tentokrát ve zcela jiné podobě. Moderátorku Terezu Kostkovou (47) zastoupí kvůli pozitivnímu covid testu kolega Aleš Háma (50), dva hvězdné páry si kvůli karanténě nezatančí a tři celebrity trénují s novými tanečníky.

Na nového tanečního kolegu si zvyká i Andrea Sestini Hlaváčková (37). Bývalá tenistka si během třetího sobotního večera zatančí s bratrem Michala Necpála Jakubem. „Trénujeme, trénujeme a trénujeme. Tím, že tančím s Kubou, bráchou od Michala, tak mám pocit, že Michal s námi pořád je,“ řekla Super.cz Andrea s tím, že mají neustálou pomoc na telefonu.

„Navíc je s námi stále na telefonu, kontroluje hlavně scénické kroky, protože on je vymyslel a měl jasnou představu. Snažím se plnit jeho přání. Snad to zvládneme,“ svěřila se Super.cz bývalá tenistka.

Jakub Necpál se v soutěži už objevil. Se svým bratrem a Veronikou Arichtevou si zatančil v roce 2018. I pro Jakuba to je však tentokrát velká výzva.

"Je to pro mě velké očekávání a strach, abychom to stihli správně natrénovat. Hlavní je, aby to Andrejka dobře zatančila, a abychom si to spolu užili. Je to pro mě velká výzva. Makáme, co to jde. Dostal jsem video, ze kterého jsem se naučil choreografii, brácha mi radí po telefonu a Andrejka mi vysvětlila příběh a pointu, ke které tím tancem směřujeme,“ dodal Jakub Necpál.

Reklama

Další články

Načítám