Hlavní obsah
Seznam Advertorial
Článek

Moderátorka a modelka Iva Kubelková dbá na to, aby i v soukromí vypadala perfektně. Sází sice na pohodlí, ale ať už na ni zazvoníte v jakoukoli denní nebo noční dobu, bude jí to slušet. Co tedy kráska nosí za zavřenými dveřmi svého domu, nebo dokonce v posteli?

Tepláky jsou jistě oblíbený domácí oděv, ale ne vždy vypadají reprezentativně i v situacích, které si to žádají. Jak to tedy řeší Iva Kubelková? „I doma chci vypadat hezky. Domácí komplety trika a lehkých kalhot jsou pohodlné, ale zároveň se v nich nemusím stydět vyzvednout nákup od kurýra,“ říká Iva. Pro chladnější dny a večery v její výbavě nechybí ani domácí kardigan.

Do postele v saténu

Iva si nejvíce pochvaluje nabídku e-shopu Astratex.cz. Je už dlouho tváří této značky. Na eshopu pořizuje oblečení na doma, na sport, ale i noční prádlo. Seženete tu totiž nejen sexy krajkové košilky nebo bavlněná pyžama, ale i skvělý kompromis, kterým je hravá kombinace saténového topu na ramínka a kontrastních kraťásků. Právě na tuto variantu sází také Iva Kubelková.

Foto: Astratex.cz
Iva Kubelková nedá na Astratex dopustit

„Květovaný model ze saténu funguje nejen jako župánek, ale také jako stylový přehoz, ve kterém klidně můžete přivítat návštěvu,“ pochvaluje si modelka elegantní styl i variabilitu použití tohoto setu. Ve dnech, kdy se ale přece jen chce cítit ještě více žensky, volí černou úpletovou noční košilku ozdobenou jemnou krajkou.

Na Astratex.cz však seženete také stylové doplňky k nočnímu prádlu, jako je třeba župánek ve stylu kimona a pro chladnější večery teplejší župan z mikroplyše.

Tipy pro celou rodinu

V e-shopu Astratex.cz dokonce seženete i noční prádlo pro celou rodinu. Ať už máte doma batole, školáka nebo teenagera, pořiďte mu pohodlné pyžamo z přírodních materiálů. Ty nejmenší zaručeně potěšíte veselými potisky, zatímco starší děti více ocení neutrální kousky, ve kterých usnou, jako když je do vody hodí.

Foto: Astratex.cz
Astratex obléká celou rodinu

Obnovit svoji spací výbavu tu mohou i muži. Pořiďte si pyžamo, které vás během spánku nebude omezovat v pohybu. Vsadit můžete na klasiku se zapínáním, pohodlný bavlněný set s dlouhými či krátkými kalhotami.

Protože je noční prádlo oblíbeným vánočním dárkem, možná se budou hodit i modely určené do chladnějších dnů, tedy pyžama z hřejivého flanelu. Pro ty, kdo upřednostňují spánek ve vyhřáté ložnici, vyberte kousky z příjemně splývavého modalu. A měkoučká bavlna se hodí do jakéhokoli ročního období.

Toto je sponzorovaný text tvořený ve spolupráci se zadavatelem. Článek nevytváří redakce Super.cz

Další články

Načítám