Hlavní obsah
Článek

Soutěžící ve StarDance se pilně připravují na sobotní přímý přenos, jehož podoba prošla radikální proměnou. Covid pozitivní moderátorku Terezu Kostkovou (47) zastoupí Aleš Háma (50), tři celebrity si zvykají na nové tanečníky a dva hvězdné páry bohužel kvůli karanténě neuvidíme vůbec.

Ve třetím kole se tak nebude vyřazovat, ale hlasy diváků se počítají do dalšího kola. S novými tanečníky na parketu uvidíme Terezu Černochovou (40), Mariku Šoposkou (34) a Andreu Sestini Hlaváčkovou. Poslední jmenovaná zatančí s bratrem svého tanečníka Michala Necpála Jakubem.

„Negativně označkovaná jsem zpět na značkách,“ nakráčela na tréninkový parket bývalá tenistka. Ještě předtím, než znala výsledky testů na covid, trénovala se svým partnerem aspoň online.

S novým partnerem Michalem Burešem, který ve StarDance tančil s Tonyou Graves, trénovala i herečka Marika Šoposká (34). A přiznala, že to pro ni nebylo vůbec jednoduché, protože byla zvyklá na svého parťáka Robina Ondráčka.

„Takhle nějak jsem se celý týden cítila. Že chci utéct, že to nemůžu dát, že když přijdu o půlku našeho páru, tak mi praskne srdce. Protože slovo PÁR je začátkem slova PARŤÁK. Protože tanec není jen o krocích, dobách a pózách. Protože tanec je o lásce, přátelství a důvěře. Ale Michal Bureš mě nenechal. Michal dělá všechno, aby mě poskládal dohromady, a já jsem mu za to vděčná,“ svěřila se Šoposká.

Ozval se i zpěvák Mirai Navrátil (31), který je smutný z toho, že musí zůstat v karanténě a diváci tak přijdou o jeho tanec s Lenkou Norou Návorkovou.

„Nebojte, žiju a jsem zdravej jako rybka. Jen paní z hygieny vyložila Metodický pokyn hlavní hygieničky trošku, jako interpretuje Ústavu náš pan prezident, a její dohoda s produkcí ČT dopadla jako pakt Molotov-Ribbentrop, a tak nám trochu zamíchala kartama a v sobotu se neuvidíme. Bohužel pro nás, co se v přenose neobjevíme, se hlasuje dál, a tak budeme potřebovat podržet víc než kdy dřív, jestli nechceme, ať se vidíme v dalším kole naposledy,“ prosil o hlasy Mirai.

Diváci se budou muset obejít i bez herečky Simony Babčákové (51), jež se zatím fanouškům z karantény neozvala. Její taneční parťák Martin Prágr zatím využil volna k cestě do prosluněných Beskyd.

Česká televize slibuje, že udělá všechno pro to, aby všichni účastníci StarDance vystupovali zdraví. „Ti, kdo vystoupí, mají negativní PCR testy. Zítra ale všechny testujeme znovu! Držte palce, a hlavně je držte třem novým ‚náhradním‘ tanečníkům, kteří roztančí Terezu, Mariku a Andreu,“ napsala ve čtvrtek v příspěvku na Twitteru Česká televize.

Reklama

Další články

Načítám