Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Z dlouhovlasé blondýnky je sexy zrzka. Christina Aguilera (43) k nové písni zvolila i nový styl.

Zpěvačka vypustila do světa píseň Pa Mis Muchachas (v překladu Pro mé holky), na kterém spolupracovala se třemi talentovanými latinskoamerickými zpěvačkami. Španělsky zazpívanou píseň vytvořila ve spolupráci s Becky G, Nicki Nicole a Nathy Peluso.

Dámy společně natočily i pěkně žhavý videoklip, kde má Christina hned několik outfitů a všechny mají hluboký výstřih, což bývá u zpěvačky zvykem.

Aguilera v sobě má latinskoamerické kořeny od svého otce, který je z Ekvádoru. Už své druhé album Mi Reflejo vydala před 20 lety ve španělštině. V srpnu letošního roku Christina oznámila, že chystá vydání dvou alb, jedno bude v angličtině a druhé ve španělštině.

„Jde o projekt, který jsem připravovala dlouho a jsem ráda, že přichází až nyní, kdy jsem už dospělou ženou,“ prozradila pro Billboard čtyřicetiletá zpěvačka a dodala: „Být matkou a mít úspěšnou kariéru mi dovoluje se nyní podívat na věci i z jiného pohledu a s vášní. Objevovala jsem nyní ve všem hlubší perspektivu.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám