Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Margaret Qualley (27) aktuálně září v seriálu Maid, kde hraje matku samoživitelku zápasící s chudobou, ztrátou střechy nad hlavou a byrokracií. Aby se uživila, začne pracovat jako uklízečka.

Silný příběh natočila pro streamovací společnost Netflix a Margaret za herecké výkony sklízí velkou chválu. Snímek, který nyní zveřejnila na svém instagramovém profilu, ji ale od role posouvá hodně daleko. Nafotila totiž odvážnou fotku v kampani pro značku Chanel, kde na sobě má několik kabelek, které by rychle vyřešily problém její hlavní hrdinky.

Margaret se nafotila úplně nahá, přičemž její intimní partie zakrývají právě drahé kabelky. Pod snímkem se dočkala chvály nejen od fanoušků, ale pochvalně ji okomentovala i její matka Andie MacDowell.

„Miluji tě, Margaret,“ dočkala se také vyznání od své kamarádky, herečky Lily-Rose Depp, se kterou se radostně objímaly před fotografy, když se potkaly na letošním Met Gala.

Reklama

Další články

Načítám