Hlavní obsah
Článek

Bývalá boubelka Kirstie Alley si nadělila k jednašedesátinám mladistvý dárek. Nechala se tetovat. Přála si prý sice také vůz Aston Martin, splnila si ale aspoň levnější přání. Jednašedesátiny přitom oslaví hvězda filmu Kdopak to mluví 12. ledna.

Kirstie přišla do talk show Ellen DeGeneres, kde přiznala: „Přála jsem si k narozeninám auto Aston Martin a tetování.“ Ellen na to zareagovala a přizvala do studia tatéra Dana Smithe. Ten pak Kirstie na zápěstí inkoustem zvěčnil iniciály jejího dítěte.

Minulý rok se podařilo Alley zhubnout 45 kilogramů. Přihlásila se do americké obdoby soutěže StarDance a zhubla pohybem obrovské zásoby tuku. „Zhubla jsem 45 kilogramů. Mám pocit, že jsem zpět ve svém živlu. Upřímně jsem si ani neuvědomovala, jak jsem vypadala. Před tančením jsem si vždy kupovala šaty od velikosti 44 po 34. Vždy stejné šaty různých velikostí a řekla jsem, že chci opravdu zhubnout do té velikosti 34!“ svěřila Kirstie na Týdnu módy v New Yorku loni v září.

Herečka také hledá lásku, ale zatím se jí nedaří kápnout na toho pravého. „Pořád se dívám po hezounech a nikdy to nevyjde. Musím se asi začít dívat po škaredém zadku,“ tvrdí Kirstie.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám