Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Také vás zajímá, jak to některé slavné ženy dělají, že vypadají i o deset let mladší? Je v tom skvělá genetika, zdravý životní styl, nebo šikovné ruce lékařů? U nás se můžete dočíst, jaké procedury a zákroky jsou za dokonalou vizáží několika známých osobností.

Moderátorka Iva Kubelková (43) nedá dopustit na ošetření vlastní plazmou a také ošetření kyselinou hyaluronovou, která intenzivně hydratuje a vrací ztracený objem. „Nechtěla jsem pořád vysvětlovat, že za mračivkou na čele není žádné trápení. Výplň kyselinou hyaluronovou ji na počkání vyřešila,“ prozradila Iva Kubelková o oblíbené proceduře.

Foto: Klinika Yes Visage a.s.
Iva Kubelková ví jak na vrásky na čele

Přirozenost především

Herečka Ivana Jirešová (44) si za pomoci správně aplikovaného botoxu nechala odstranit hlubší vrásky na čele, které ji zbytečně dělaly starší a unavenou. „Pro paní Ivanu bylo důležité, aby i po zákroku zůstala zachovaná mimika, kterou ve své profesi potřebuje. Tento zákrok je rychlý, téměř bezbolestný a bez nutnosti rekonvalescence. Je ideální prevencí vrásek v oblasti čela i kolem očí. A skvěle funguje i ve vyšším věku, kdy zamezuje dalšímu prohlubování vrásek.“ vysvětluje MUDr. Zuzana Macková z Kliniky YES VISAGE.

Foto: Klinika Yes Visage a.s.
Ivana Jirešová chce zachovat svou přirozenost

Čtyřicet plus nemusí být problém

„V případě, že vaše pleť uvadá, nosoretní vrásky jsou hlubší a koutky úst začínají klesat, pak je ideální kombinace s niťovým liftingem. Nitky se vstřebají a zanechají jen zpevněný obličej,“ vysvětluje MUDr. Sylvia Krajčová. Takové zpevnění čela a zvýraznění kontury rtů absolvovala i herečka Alice Bendová (46). „Je pro mě důležité vypadat dobře, ale zároveň přirozeně. A to tyto zákroky splňují, není se čeho bát,“ říká Alice Bendová.

Více o zákrocích na www.yesvisage.cz.

Foto: Klinika Yes Visage a.s.
Alice Bendová vyzkoušela niťový lifting

Simona Krainová (47) pleť pravidelně vyživuje plazmaliftingem. „Je to můj elixír mládí. Chodím také na botox, jde o běžný zákrok, ale aby výsledek vypadal přirozeně, je důležité vědět, kdo s ním pracuje. Proto jsem na Klinice YES VISAGE, kde všechny zákroky dělají s citem pro přirozenost,“ netají se Simona.

Foto: Klinika Yes Visage a.s.
Simona Krainová je velkou příznivkyní plazmaliftingu

Ve skvělé kondici i v padesáti či šedesáti

Nejen tvář, ale i krk, dekolt či ruce umí prozradit věk. Se správnou péči si ale hravě „umáznete“ i deset let. O své ruce se pomocí kyseliny hyaluronové v kombinaci s plazmou příkladně stará i fantasticky vypadající herečka Zdena Studenková (63).

Foto: Klinika Yes Visage a.s.
Zdena Studenková stejně jako o tvář pečuje i o ruce

Zázračný laser pro všechny

Nejmodernějším laserem v Česku nechala zmizet první vrásky a žilky i zpěvačka Tereza Kerndlová (34). „Laser Fotona SP Dynamis PRO vyřeší lifting, jizvy, pigmentace, znaménka, chloupky, chrápání či zpevnění vagíny, a to vše neinvazivní cestou," vysvětluje Tereza Gabryšová. Více o nejúčinnějším laseru na www.yesvisage.cz/laser

Foto: Klinika Yes Visage a.s.
Tereze Kerndlové pomohl laser

Kam (nejen) za omlazením

Toužíte po změně? Mnohdy je to snazší, než si myslíte. Důležitou volbou je konzultace u správného odborníka. I vy můžete vybírat z více jak 300 profesionálních služeb a stát se jedním z 30.000 spokojených klientů, které pětihvězdičkově recenzovaná Klinika YES VISAGE ročně obslouží. Navíc od roku 2020 s vítězným titulem Nejdůvěryhodnější značka estetické kliniky v největším nezávislém spotřebitelském hodnocení.

Příběh paní Dagmar ukazuje, že omlazení pleti není jen výsadou celebrit:

Proměna paní Dagmar - operace očních víček a omlazení obličeje

Další články

Načítám