Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už víc než 90 tisíc utratila Anna Reichel za garderóbu podle Kate Middleton. Anna je z Addis Abeby v Etiopii, takže si mnoho věcí musí pořizovat online.

Poslední tři roky nakupuje výhradně podle vévodkyně a ve stejných outfitech se i fotí, jak se můžete podívat níže v galerii. Doma jich prý má dokonce 100, tudíž je až s podivem, že za ně neutratila tolik peněz.

„Když jsem byla před třemi lety těhotná, chtěla jsem vypadat tak dobře jako Kate Middleton (42), když porodila dceru Charlotte (8),“ uvedla Anna, která hledá inspiraci ve článcích, kde oblečení Kate rozebírají dopodrobna.

„Mám ráda její ležérnější styl, protože dlouhé večerní člověk často neoblékne, ale džíny a blejzr jsou nositelné. Mnoho věcí mám ze second handů a vzhledem k tomu, že jsou její outfity často složené z jednoduchých kousků, mohu některé použít i víckrát,“ prozradila o svém šatníku velká fanynka britské vévodkyně a královské rodiny jako takové.

„Moje babička milovala princeznu Dianu a společně jsme se vždy dívaly na všechny události královské rodiny, které se vysílaly v televizi. Tam také můj zájem začal,“ uvedla maminka dvou dětí.

„Jsou lidé, kteří mé oblékání chválí, ale někteří mě kritizují za to, že jsem až přehnaně vymóděná, ale mně je to jedno. Pokud mám oblečení ze sekáče, vyjde mě jeden outfit na 900 Kč až 3 tisíce. Mimo ně nakupuji i v klasické konfekci. Mnoho věcí si nechávám posílat z přímo z Velké Británie,“ prozradila Reichel.

Reklama

Další články

Načítám