Hlavní obsah
Článek

To, co Super.cz věděl již od pondělí, kdy jsme uveřejnili exkluzivní video, ve kterém královehradecký reportér televize Nova Filip Pultar (34) nadával policistům a chtěl se zbavit pokuty přes tiskovou mluvčí, se potvrdilo. V pátek totiž zpravodaj Televizních novin Pultar dostal opravdu vyhazov. "Takové jednání televize Nova nikomu tolerovat nebude," potvrdil naše informace Vladimír Mužík z PR oddělení televizní stanice.

"Buzeranti. Č***ci!" To byla slova, kterými častoval strážce zákona televizní reportér, jemuž vadilo, že ho chtějí pokutovat za rychlou jízdu. Video z incidentu se mu nyní stalo osudným.

Pultar byl již v pondělí, kdy celý skandál vyplul na povrch, postaven mimo službu a nesměl se od té doby objevit na obrazovce. Pak si jeho šéfové vzali čas na rozmyšlenou a v pátek se rozhodli. "Vedení zpravodajství sice ví, že se Pultarovi mstí jeho bývalý kolega za to, že měl podíl na jeho letním vyhazovu, ale přesto nemůže přejít takový incident. Stanici to dělá ostudu," řekl nám zdroj z Novy.

Filip Pultar je ženatý otec dvou dětí a informaci o videu nenesl dobře. "Mám hypotéku, obracím každou korunu. Když to zveřejníte, dostanu padáka," strachoval se, když ho naši reportéři s existencí záznamu seznámili. Ten ho pak skutečně stál prestižní místo.

Reklama

Další články

Načítám