Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kořeny moderátora Reye Korantenga (49) sahají až do daleké Ghany. Maminka je Češka, tatínek pocházel z Afriky, kde krátce poté, co se moderátor narodil, všichni tři žili. Po pár měsících se ale s maminkou vrátil do Česka a od té doby svého otce neviděl. A jak nám svěřil v rozhovoru, bohužel se už nikdy neshledají.

„Zemřel před třemi lety a když umřel, tak jsem si uvědomil jednu zvláštní věc, že si nepamatuju jeho hlas,“ prozradil Super.cz Rey Koranteng.

Velmi otevřeně také odpověděl na otázku, zda mu v dětství a dospívání nechyběl mužský vzor. „Zřejmě každému klukovi chybí i otcovská ruka. Už jenom v tom, že vám opraví kolo, naučí vás vázat kravatu a tak dále. V tomhle slova smyslu jo, ale že by se mi po něm nějak stýskalo... Vzhledem k tomu, že jsme se v podstatě neznali a byl pro mě cizím člověkem, tak mi ani nechyběl,“ říká moderátor, kterého jsme zastihli během natáčení nové show, ve které se objeví se zpěvákem Benem Cristovaem (36).

Přestože svého otce nikdy pořádně nepoznal, vzájemně o sobě věděli alespoň okrajově. To, co se stalo, mu nikdy neměl za zlé. „Za prvé nikdy není vina jen na jednom a za druhé, já jsem prožil hezké dětství a relativně spokojený život, tak proč být zapšklý,“ krčí rameny s úsměvem.

V Africe má nyní 5 nevlastních sourozenců, kteří ho kontaktovali, když jeho otec onemocněl. Nabídli mu, že je může kdykoliv navštívit a rádi se o něj postarají. Rey byl v šoku, jaký má o něm rodina přehled. „Překvapilo mě, že poměrně sledují, co se kolem mě děje. Když otec zemřel, a on byl poměrně situovaný a byl to velký pohřeb pro 500 lidí, byla tam vystavená moje fotografie z Televizních novin, kde stálo: Rey Koranteng, son, Czech Republic. (Rey Koranteng, syn, Česká republika - pozn.),“ dodává.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám