Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Osazenstvo vily Like House dostalo hned první den za úkol anonymně napsat, co si o každém ze spolubydlících, ještě předtím, než se poznají, myslí. Týkalo se to i Agáty Hanychové (38), která je nejstarší účastnicí druhé řady reality show.

Na spolubydlící Agáta nedělá dobrý dojem, působí prý arogantně, odtažitě, namyšleně, falešně, někteří uvedli, že staře nebo jako zlatokopka. Mezi komentáři se ale objevil i jeden pozitivní - že vypadá jako milující matka a manželka.

„Když jsem si přečetla, co si o mně myslí účastníci vily, tak mě to vlastně ani nepřekvapilo. Jen jsem myslela, že tam bude víckrát, že jsem stará,“ přiznala Agáta.

Cílem úkolu bylo upozornit na to, jak jednoduché je napsat o někom, koho člověk nezná, negativní komentář, hejt. V dnešní době anonymity na sociálních sítích obzvlášť.

Zrovna Agáta si ale své followery pochvaluje. „Třeba u mě na sociálních sítích hejty nejsou, protože přece jenom mě sledují starší holky, a ty se mezi sebou spíš chválí a podporují, než aby se hejtovaly. Přijde mi, že hejty jsou pro mladší generaci, což jsem tady viděla živý důkaz,“ dodala v pořadu, který Prima Show vysílá v pondělí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám