Hlavní obsah
Článek

Už před časem jsme si s Karlosem Vémolou (38) o módě povídali. "Fighteři už dávno nechodí jenom v teplákách," drží se stále svého hesla zápasník, kterého jsme potkali na představení nové kolekce jeho oblíbenéh návrháře Philippa Pleina.

Jeho oblečení je výjimkou, protože jinak si Karlos prý oblečení nekupuje, dostává ho od sponzorů. "Jinak za módu neutrácím, nepočítám tedy hodinky, protože každý správný gentleman má mít správné hodiny, to jsem si přivezl už z Anglie. Ale jinak Lela utrácí za nás za oba. Nikdo nemá takový šatník jako ona," smál se.

"Když ale vidím třeba kolekci od Philipa se lvy, protože lvi žerou první, anebo když měl sportovní kolekci Tyson a Mohamed Ali, tak to je právě ta výjimka, kdy jsem chopný jít a nakoupit ji celou," upřesnil.

V našem rozhovoru jsme probrali i miminko, které se jim zanedlouho s partnerkou Lelou Ceterovou narodí. "Už bychom se měli dozvědět přesný termín, kdy by měla rodit. Lela všechno pro miminko zodpovědně připravuje, všechno stíháme," míní Karlos, který už se dává dohromady po zranění a čeká, jak se dohodnou promotéři, aby se dozvěděl, kdy ho čeká další zápas.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám