Hlavní obsah
Článek

Obvykle dělá na velkých společenských akcích doprovod svému manželovi Davidu Gránskému (32). Tentokrát jsme Nikolu Gránskou potkali jako kmotřičku diáře Evy Burešové (30). "David je s kamarády v Berlíně a my jsme s Evou dlouholeté kamarádky," vysvětlila.

Nikola má sice téměř 30 tisíc sledujících na sociálních sítích, ale za influencerku se nepovažuje. "Mám svoji profesi, jsem optička. Také Evě jsem dřív pomáhala s výběrem brýlí, chodí ke mně i jiné známé tváře, ale pro mě jsou důležití všichni zákazníci," vysvětlovala.

V našem rozhovoru jsme si s půvabnou brunetkou povídali i o soukromí. Mimo jiné nám prozradila, že už s manželem dokončili stavbu domu. "Teď se staví plot a pak už se bude dát považovat za opravdový domov," soudí.

Zajímalo nás také, jak se jí líbí nová image jejího muže, který si kvůli práci musel nechat zesvětlit vlasy a narůst vousy. "Víte co, já si té barvy nejdřív ani nevšimla, protože jsme se vrátili z dovolené a měl vlasy zrovna vyšisované od sluníčka. A vousy? Někteří kamarádi se mu smějí, ale mně se to líbí," stojí za svým manželem Nikola.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám