Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zahraniční média zveřejnila telefonát, kterým členové štábu filmu Rust volali pomoc poté, co při natáčení došlo ke smrtícímu výstřelu ze zbraně, jež měla být rekvizitou. „Tady ranč Bonanza Creek, máme tady na place dva omylem střelené z rekvizity zbraně. Okamžitě potřebujeme pomoc!“

Volající dále uvedla, že střeleni byli režisér (Joel Souza) a „žena od kamery“ (Halyna Hutchins) a že neví, zda zbraň byla nabitá skutečnou kulkou. Když zbraň vystřelila, všichni utíkali, uvedla dále.

Poté volající začala být neklidná a bylo slyšet, že s někým mluví. „Viděl jsi ho, jak přišel k mému stolu a křičel na mě? To on má kontrolovat zbraně. Je zodpovědný za to, co se stalo,“ citují ženu zahraniční média s tím, že není jasné, o kom byla řeč.

Žena také uvedla, že k neštěstí došlo během zkoušky, poté telefon předala kolegovi, který upřesnil, že došlo k „jedné ráně na dvě osoby“.

Dvaačtyřicetiletá kameramanka Halyna Hutchins podlehla zraněním po transportu vrtulníkem do 70 kilometrů vzdálené nemocnice. Režisér Joel Souza byl také převezen do nemocnice, podle posledních informací však už byl propuštěn.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám