Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Finále taneční soutěže Roztančené divadlo se blíží. Na velký večer, odehrávající se poslední říjnový den, který je divadelní obměnou televizí soutěže StarDance, se zodpovědně připravuje i Anna Julie Slováčková (28).

Reprezentantka Divadla Semafor se svým tanečním partnerem Adamem Havlem v těchto dnech poctivě trénuje quickstep a rumbu.

Dcera slavných rodičů má odmalička pohybovou průpravu. Společenský tanec je ale přece jen jiná disciplína a tento pohyb má svá specifika. Nejhorší pro zpěvačku bylo naučit se pohybovat na podpatcích.

„Druhý den jsem cítila lýtka, kotníky a další části nohou,“ svěřila se Super.cz Anička, která v civilu nejraději chodí s plochou podrážkou. „Tyto tance bych ale v teniskách tancovat nemohla,“ usmívala se Slováčková.

Z předvedené ukázky na tanečním tréninku byla ale zřejmé, že Anička a Adam do klasické choreografie vloží vlastní vtipné prvky podobající se twerkování.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám