Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Nikol Kouklová (21), kterou diváci znají především ze seriálu Ordinace v růžové zahradě, předvedla svou rajcovní postavičku na fotkách, které vám vezmou dech. Tahle krásná zrzka se totiž rozhodně má čím chlubit. Prohlédněte si fotogalerii a posuďte sami, zda jí víc seknou titěrné bikinky nebo sexy punčošky.

Není divu, že se přítelkyně Karla Heřmánka mladšího (21) a studentka DAMU kromě herectví věnuje také modelingu. Byl by hřích, kdyby se rozkošná Nikol svlékala jen před svým milým a ostatní by neměli možnost pokochat se pohledem na její dokonalé tvary.

Přitom stačilo málo a o herecké a modelingové kariéře se mohlo Nikol jen zdát. Před lety měla totiž těžkou dopravní nehodu, při níž utrpěla závažná zranění, která jí doslova rozmašírovala obličej. Jen zákrok plastických chirurgů jí její tvář zachránil a ona se opět může pyšnit dokonalým vzhledem.

Reklama

Další články

Načítám