Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Adele (35) brzy představí nové album, které je stejně jako tři její předchozí opatřeno pouze číslicí. Po deskách 19, 21 a 25 přichází 30 a zpěvačka znovu roztáčí kolo rozhovorů v rámci propagace.

Jedním z nich byl nevšední, ale velmi zábavný videorozhovor z jejího domu pro magazín Vogue. Adele zodpověděla 73 všetečných otázek nejen na její hudbu, ale i ze soukromého života.

Reportér položil i dotazy na téma zpěvaččiny rodné země, i když Velkou Británii Adele už jen navštěvuje a hlavní sídlo má v Los Angeles.

„Máš radši Blur, nebo Oasis?“ padla první otázka na odvěkou válku dvou britských kapel a zpěvačka odvětila, že Blur. Následovala otázka, zda Noah, nebo Liam Gallagher (rozhádaní bratři ze skupiny Oasis, pozn. red.), na což Adele rázně pronesla: „Rozhodně Liam, a to bez jakýchkoliv pochybností.“

Pak padla zapeklitá otázka, jestli raději princ William, nebo princ Harry. Zpěvačka chviličku napínala, ale pak s velkým úsměvem na rtech řekla: „Princ Harry.“

Dále se jí ptali, jestli raději Beatles, nebo Spice Girls. „To je trochu podpásovka, ale řeknu Spice Girls. Líbí se mi, že jim to bylo vždycky úplně jedno. Vždycky si taky vzpomenu na to, jak byly drzé,“ prozradila Adele, která si stejně jako členky slavné dívčí skupiny nikdy na nic nehrála a byla sama sebou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám