Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Ilona Csáková (41) se na české scéně pohybuje již pětadvacet let a je mezi hvězdami naší populární scény bezesporu největším chameleonem. Nikdy v minulosti se nebála razantních proměn. Byla smyslnou černovlasou dračicí, skotačivou rozpustilou ikonou teenagerů, rozevlátou popovou divou i uměřenou dámou, která už ví o životě své. Jak šel čas s majitelkou nejbujnějšího hrudníku mezi našimi zpěvačkami, si připomeňte v naší fotogalerii.

Dnes je Ilona vyklidněnou a spokojenou maminkou dvouletého syna Daniela a na léta svých proměn a drastických diet vzpomíná s nadhledem a úsměvem. „Nejsem typ, který by se pravidelně ohlížel zpátky. Snažím se hledět spíš do budoucna. Přijdou ovšem chvilky, kdy se sentimentálním vzpomínkám a dojetí jen těžko ubráníte. V tu chvíli si ale vždy připomenu, že čas je jediná spravedlivá veličina,“ míní zpěvačka, která se stihla v minulém roce vdát a nastěhovat do domu svých snů v Soběšicích u Brna.

Z nějakého kila navíc si dnes rozhodně hlavu nedělá. „Věnuji se smysluplnějším činnostem. Zařizovali jsme bydlení, plánujeme vybudovat zahradu. Rádi bychom s manželem rozšířili rodinné hnízdo a Dandovi pořídili co nejdříve sestřičku,“ odtajnila své nejbližší aktivity temperamentní zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám