Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Pokud i vy máte doma malou ošetřovatelku či budoucí doktorku, pořiďte jí interaktivní panenku. Máme pro vás 5 důvodů, proč je skvělá i pro vaše děti.

První volbou, pro vaši malou lékařku, je nemocné miminko od firmy Teddies. Interaktivní panenka je vhodná pro děti od 3 let a ty si s ní vyhrají po dlouhou dobu. Ošetřování už nebude fádní záležitostí. Tuto panenku malá doktorka ráda přivítá ve své ordinaci.

Proč vybrat zrovna Nemocné miminko od Teddies:

1. originální zábava pro děti

2. učí děti pečovat

3. učí děti sociálním dovednostem

4. pomáhá jim nebát se lékařů

5. přispívá k rozvoji jemné motoriky

Foto: Teddies
Někdy léčí i vitamíny

Díky měkkému provedení panenky bude hra snadná a pohodlná. Malá ošetřovatelka může miminko přenášet, krmit z lahvičky a povídat si s ním.

Co všechno můžou vaše malé doktorky vyléčit? Stačí zmáčknout ruku miminka a tomu zčervenají tváře a začne kašlat. K vyšetření se bude hodit přiložený stetoskop i ušní kukátko. Díky stetoskopu děti uslyší bušení srdíčka. K léčbě pak přijde vhod krabička vitamínů.

Pro závažnější diagnózy mohou děti využít dětské injekce do zadečku miminka. To se po vpichu rozpláče. Není nic snazšího, než miminko pochovat a utěšit.

Foto: Teddies
Červené tváře? Je čas navštívit malou lékařku

Zdravá i nemocná miminka je třeba řádně krmit. Po přiložení lahvičky začne miminko hlasitě sát. Co pak? Je čas na pořádný odpočinek. Nechte děti zazpívat ukolébavku, přikrýt miminko a nechat ho spát.

Pokud i vy chcete děti co nejdříve uspat, nechte se inspirovat naším tipem pro snadné uspávání. Najdete ho v dalším článku. Širokou nabídku panenek pro děti najdete v online hračkářství mrakyhracek.cz.

Další články

Načítám