Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Žádná žena nejásá z představy vrásčité pleti, nových pigmentových skvrn nebo suché pokožky. Nebojte, nic není ztraceno! Zdravé a krásné pokožky si můžete užívat v každém věku. Důležité je vědět, co Vaše pokožka s věkem ztrácí a co potřebuje doplnit. Vrátit pleti mladý a zářivý vzhled může řada Bella Night Care, se kterou pracuje i Prim. MUDr. Marta Moidlová, vedoucí lékařka LaserPlastic kliniky v Praze.

1. Kolagenový drink s ceramidy

Foto: bellanightcare.cz
Více

Foto: bellanightcare.cz

Komerční sdělení

S přibývajícím věkem ubývá ve tkáních kolagenu, a to se projevuje postupnou ztrátou elasticity. Pružnost a svěžest pokožce může účinně navrátit přírodní kolagenový drink, je však třeba vybrat ten správný – čistý kolagen a nejlépe s „pomocníky“ navíc. Přesně takový je ELASTYS C-C. Za ty pomocníky kolagenu má ceramidy. Ceramidy se, spolu s kolagenem, úplně vstřebají a zevnitř posilují ceramidovou vrstvu pokožky. Zabraňují úniku vody z pokožky, zajišťují její přirozenou hydrataci a pružnost a chrání hlubší vrstvy pokožky proti vnějším vlivům. Přírodní limetková chuť umožňuje užít ELASTYS C-C buď jen tak s čistou vodou, nebo jako součást osvěžujícího smoothie nebo oblíbeného čaje. Mimochodem, právě podzim je ideální období pro oživení pokožky po létě a její posílení před zimním počasím.

2. Hydro-liftingové masky na obličej

Foto: bellanightcare.cz
Více

Foto: bellanightcare.cz

Komerční sdělení

Pokud si chcete dopřát omlazující bombu s okamžitým efektem, hydro-liftingová maska na obličej je ideálním řešením. Poskytuje pleti potřebnou hydrataci a regeneraci, pokožku navíc viditelně zklidní a přispěje k vyplnění jemných vrásek. Přeborníkem v anti-agingu je Belathena hydro-liftingová maska se zvýšeným obsahem kyseliny hyaluronové a betaglukanů. Jedno balení obsahuje vždy 4 masky pro 4 intenzivní kúry. Můžete využít akci 2 balení + 1 zdarma, platí do 31.11.2021.

3. Anti-aging krémy

Foto: bellanightcare.cz
Více

Foto: bellanightcare.cz

Komerční sdělení

I ruce mohou prozradit náš věk. Chceme-li tok času opravdu zpomalit, je třeba sáhnout po krému s vysokým anti-aging efektem. A co teprve, když v sobě spojuje sílu přírodního kolagenu a hydratační účinky kyseliny hyaluronové, váhaly byste? Gel-Cream Bella Night Care na dekolt a ruce obsahuje dokonce i přírodní alfa-arbutin, který sjednocuje tón pleti a redukuje nežádoucí pigmentové skvrny.

4. Mezoterapie – unikátní ošetření jemných vrásek v okolí očí

Foto: bellanightcare.cz
Více

Foto: bellanightcare.cz

Komerční sdělení

Tato unikátní procedura byla dosud výsadou kosmetických salonů. Vy si ji ale můžete dopřát i doma. Belathena Fill Us Patch polštářky jsou tvořeny drobnými jehličkami kyseliny hyaluronové, které se po aplikaci celé rozpouštějí přímo do pokožky. Zajistí jí okamžitou hydrataci a navrátí tak ztracenou pružnost jemné pokožce v okolí očí. S polštářky Fill Us Patch můžete i spát (rozpuštění mikro-jehliček hyaluronové kyseliny vyžaduje přibližně 5 hodin). Opakovaným užíváním polštářků se účinně redukují vrásky.

5. Péče o dekolt

Foto: bellanightcare.cz
Více

Foto: bellanightcare.cz

Komerční sdělení

K čemu je mladistvý obličej, když je kůže na krku povadlá? V péči nezapomínejte ani na dekolt a krk! Perfektní volbou s okamžitým účinkem je celoplošná Dekoltová maska Bella Night Care, představující mocný koktejl kyseliny hyaluronové, betaglukanů a antioxidantů (obsah odborně korigoval PharmDr. Ludvík Drnek).

Další články

Načítám