Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Operní pěvkyně Kateřina Kněžíková se opět odvázala. Nafotila další, na operní pěvkyni velmi netradiční fotografie. Snímky vytvořila s vyhlášenou módní fotografkou Lucií Robinson. Uzdu fantazii popustily i proto, že název nové desky Kateřiny zní Fantasie.

Ty nejbarevnější snímky vznikly v noci po celodenním focení. "Už jsem chtěla končit, ale Lucie mě přemluvila, že teď to bude určitě nejlepší. Společně s vizážistou Filipem Novákem na mě sypali potravinářské barvivo. Byla to zábava, a opravdu nakonec vznikly ty nejlepší fotografie,“ směje se Kateřina Kněžíková.

S fotografkou si seděly i lidsky. "To, že si s Lucií sedneme, že máme stejnou energii, jsem věděla již z našeho prvního telefonátu," upřesnila sopranistka, která si představovala fotografie ve stylu Alenky v říši divů a s výsledkem je velmi spokojená.

"Když jsem se jednotlivými skladbami probírala a stavěla jsem je do světla fungujícího a svébytného programu, začala ke mně promlouvat jejich barevnost. Najednou jsem sebe samu viděla jako Alenku v říši divů, která díky své fantazii ve snu poznává spoustu míst. Představila jsem si duhu, přičemž každá barva měla u určitého autora své zastoupení. Byla to zajímavá cesta a věřím, že tu paletu barev, byť ve velmi klasickém repertoáru, posluchači uvidí a uslyší také,“ dodala Kněžíková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám