Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jako růže mezi trním. Modelka Lenka Limberská (40) přišla podpořit svého manžela Davida Limberského na křest jeho knihy Byla to jízda v opravdu nepřehlédnutelném outfitu. Vzhledem k tomu, že přítomní byli zejména pánové z fotbalového světa, měli se rozhodně na co dívat.

"Tím, že skoro nikam nechodím, byla to pro mne dvojnásobně důležitá událost. Nejenže podpořím Davida, ale ještě se můžu namalovat a hezky obléknout. Užila jsem si to," řekla Super.cz Lenka, která si zlaté šaty s obřím dekoltem sahající do půlky stehen navrhla sama a pod jejím dohledem je ušila švadlena. "Snažila jsem se ukázat to pěkné a partie, které by neměly být vidět, potlačit," upřesnila.

Lenka byla jednou z prvních čtenářek knihy svého muže. "Byla jsem s ním už od jejího zrodu. Je upřímná, odhaluje toho hodně ze života. Jsme spolu dlouho, dobře ho znám, takže mě osobně nic nepřekvapilo," ujistila nás.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám