Hlavní obsah
Článek

Yeong-su Oh (77) přirostl divákům k srdci jako hráč 001 Oh Il-nam ve fenoménu Hra na oliheň. Díky obrovské popularitě netflixové senzace se jeho život v seniorském věku obrátil vzhůru nohama.

Sláva je mu ale někdy i na obtíž. Snaží se ho kontaktovat tolik lidí, že mu kontakty pomáhá regulovat dcera.

„Přijde mi, jako bych se někdy vznášel vzduchem. Musím se zastavit a posbírat své myšlenky a trochu se držet zpátky,“ uvedl pro Soompi.

„Tolik lidí se mě snaží kontaktovat, a protože nemám manažera, který by to za mě řešil, je pro mě těžké přijímat takové množství hovorů a zpráv. Pomáhá mi dcera.“

„Věci se změnily. I když si jdu třeba ven pro kávu, musím si dávat pozor. Došlo mi, že být slavný je opravdu těžké,“ konstatoval.

Yeong-su přitom není žádným hereckým nováčkem, hraje už přes šest dekád. Ale přestože je z něj teď velká hvězda, nemá do budoucna žádné velké ambice.

„Dosáhl jsem toho v životě hodně a budu rád, když to po mně zůstane. Rád bych nechal věci tak, jak jsou,“ dodal.

Hra na oliheň je nejúspěšnějším projektem Netflixu vůbec. Za první měsíc od uvedení si seriál pustilo na 142 milionů domácností, což je rekord. Jedničkou ve sledovanosti byl v 94 zemích a dle šéfů streamovací sítě jim vynesl na 4,4 milionu nových odběratelů a vydělal už téměř 31 miliard korun.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám