Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mezi celebritami někdy vznikají překvapivá přátelství. Nedávná twitterová interakce mezi rapperkou Cardi B (31) a hercem Pennem Badgleym (34) pobavila internet.

Poté, co hvězda Super drbny a v poslední době hlavně netflixového trháku Ty, vzdal Cardi hold za to, že je na sociálních sítích autentická, rapperka neudržela emoce na uzdě.

„Můj bože! On ví, kdo jsem! Můj Bože! Teď jsem fakt slavná!“ tweetovala Cardi, což zase nenechalo chladným Badgleyho. Aby dal najevo, že nemá slov, odpověděl jí jednoslovně: „Já...“

A že jsou opravdu velkými fanoušky jeden druhého, dokázali také tím, že si změnili své profilové fotky na Twitteru. Penn zvolil fotku Cardi s modrými vlasy, zatímco rapperka hercovu fotografii ze zmiňovaného seriálu Ty.

Fanouškům je jejich interakce velmi sympatická a baví je, že i slavní mohou být unešení slavnými. Obě celebrity mají obrovské fanouškovské základny, ale na rozdíl od Cardi Penn v minulosti přiznal, že se cítí sítěmi trochu zahlcen.

„Ve snaze o dobrý záměr a upřímnou interakci v prostoru sociálních sítí jsem si uvědomil, že jsem zcela ohromen množstvím lajků, retweetů a všeho možného,“ uvedl v rozhovoru pro Baha'i Blogcast with Rainn Wilson a dodal, že si dobře uvědomuje sílu příspěvků a jaký mohou mít přínos pro společnost, pokud jsou správně využívány.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám