Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Heidi Janků (61) oslaví v listopadu 59. narozeniny. A věk by jí hádal opravdu málokdo. Žádný zázračný recept ale nemá. Na kosmetiku nechodí a plastiky zatím nevyhledává. "Na plastiky nechodím, na kosmetiku taky ne. Nebaví mě to, protože to trvá. Chodím do lesa, užívám si života," řekla Super.cz Heidi

Má skvělou postavu a tvář s minimem vrásek. "Zázraky se nedějí, asi to jsou geny. Já se plastikám nebráním, takže až to bude potřeba, půjdu," usmívá se.

Přiznává však, že každý rok na sobě cítí znát. Musela upravit jídelníček, i tak si ale klidně dá bílé pečivo o půlnoci. "Bílé pečivo miluju. Ale dopřeju si ho jen občas. Nepřeháním to. Jím všechno, ale střídmě. Malé porce. Ale klidně o půl dvanácté v noci. Ale tělo se mění, ty změny vidím každé ráno. i spalování je pomalejší," říká.

Heidi je bez partnera, ale velmi spokojená. Vážný vztah ale neočekává. "Jsem šťastná, spokojená. Už jsem si zvykla na to, že jsem sama. Mám spoustu známých, kamarádek, a je mi dobře," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám