Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Hana Gregorová (71) se odstěhovala do Maďarska. Před sedmi lety si tam koupila dům, a to z osobních i pracovních důvodů. "Ano, přestěhovala jsem do Maďarska, ale jen jednou nohou. Před sedmi lety jsem si pořídila malý domeček, a není to zchátralá chata, jak se někde psalo," řekla Super.cz Gregorová.

"Hodně jsem tam točila, vždycky jsem spala u kamarádů, a přišlo mi to blbý, navíc když jsem měla psy. Proto jsem koupila domeček," vysvětlila Super.cz na promítání třetí řady seriálu Lajna, která je k vidění na video portálu Stream. V tom Hanka hraje chůvu.

Maďarštinu herečka zvládá s přehledem už od dětství, na jazyky má cit. "Půlka obyvatelstva jsou tam Slováci, půlka Maďaři, je to příjemný. Maďarsky se domluvím díky mamince, která uměla. Hodně jsme také jezdili do Budapešti ke známým. Domluvím se i v angličtině, italštině, rozumím Polákům," prozrazuje.

Do Maďarska se odstěhovala s přítelem Ondřejem Koptíkem. Rodinu má nyní daleko. Není jí smutno? "Je mi smutno bez Radka a toho nenajdu tady ani tam," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám