Hlavní obsah
Článek

Jeden obřad církevní, jen v kruhu nejbližších, druhý civilní, jemuž přihlíželo na tři sta hostů. Panství Billa Gatese poblíž New Yorku se minulý víkend stalo svědkem svatby pětadvacetileté jezdkyně Jennifer Gates a jejího partnera, rovněž jezdce Nayela Nassara.

Dosud kolem svatby panoval jen informační šum, až po pár dnech se začínají objevovat konkrétnější zprávy. Nevěsta například srdečně děkovala autorce rovnou dvou svatebních rób, proslulé Veře Wang, za špičkovou práci. „Oba modely předčily mé nejdivočejší sny. Díky, díky, díky,“ vzkázala na sociálních sítích.

V rozhovoru pro Vogue také uvedla, že kvůli pandemickým opatřením byla výzva naplánovat takovou akci, navíc v době, kdy rodina prochází „změnami“. Těmi měla nejspíš na mysli rozvod rodičů, Gatesovi jej oznámili letos v květnu.

Svatby svého nejstaršího potomka se pochopitelně zúčastnili, společně Jennifer také odvedli k oltáři. Vzkazy pro novomanžele pak zveřejnili každý sám za sebe.

„Jenn a Nayeli, nedokážu slovy popsat, jak šťastný jsem byl, když jsem vás na svatbě viděl plné radosti. Jsem velmi pyšný na všechno, co jste dosud dokázali, i na to, čeho spolu v budoucnu ještě dosáhnete,“ napsal Bill Gates.

„Byla to obrovská radost oslavovat minulý víkend lásku Jennifer a Nayela. Jsem velmi vděčná, že jsme dokázali najít způsob, jak se v tento úžasný den bezpečně sejít,“ uvedla Melinda Gates.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám