Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Všichni známe ty okamžiky, když obdarovaný rozbalí svůj dárek a v našich očích se modlíme, aby měl radost, ale to se ne vždy podaří. Většina dárků je tak tuctových, že se nedá čekat žádná pozitivní reakce. Správný dárek má obdarovaného potěšit na srdci a měl by dělat dlouhou dobu radost. Vybrali jsme pro vás dárky, které jsou odzkoušené a zaručeně potěší.

Polštářek z vlastních fotografií je velmi oblíbený, jelikož je cena příznivá a na výběr je spousta tvarů a rozměrů. Polštářek najdete v každé domácnosti, tudíž fotopološtářek je nejen originálním, ale také praktickým dárkem.

Foto: fotodeky.cz
Fotopolštářky

Nejoblíbenějším dárkem z fotografií jsou však deky s vlastním potiskem. Zkoušela jsem si deku vytvořit na vlastní kůži a výsledek byl naprosto báječný. Dokonce jsem uronila slzu, jak byla deka z fotek nádherná. Ani u mé maminky nezůstaly oči suché při rozbalování dárečku s ní.

Foto: fotodeky.cz
Fotodeky

V nabídce na fotodeky.cz jsou i další skvělé produkty, které pro Vás potisknou vašimi fotografiemi, obrázky a citáty. Například obrazy na plátně pro vás též rádi zhotoví a na výběr jsou spousty rozměrů. V nabídce samozřejmě nechybí ani hrnečky z vlastních fotografií, kterých je v zde také požehnaně. Co mě hodně pobavilo, byli Voodoo panáčci s vlastním obličejem. Nikdy jsem nic podobného neviděla a věřím, že někdo se smyslem pro humor takového mazlíka do postele vřele uvítá.

Voodoo panáčci

Další články

Načítám