Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Představitelka Arabely ze stejnojmenného slavného seriálu Václava Vorlíčka Jana Nagyová (62) se po dlouhých třiceti letech vrací před kameru v nové pohádce. V roky připravovaném Mamánkovi Jana Budaře si zahraje královnu Ludmilu. Podívejte se, jak bude vypadat.

„Roli královny Ludmily jsem Janě Nagyové nabídnul, protože jsem věděl, že se ke mně jako k princi typově výborně hodí, a moc jsem si přál ji opět spatřit na stříbrném plátně. Její Arabelu jsem pochopitelně miloval jako celé generace diváků,“ říká Jan Budař, který pohádku napsal, režíruje a také si zahraje hlavní roli.

Žádná z postav nebyla obsazená na základě konkurzu, Budař vybíral dle svého uvážení. Obsazení královny přesto nebylo jednoduché - herec nemohl na Nagyovou sehnat kontakt. Nakonec pomohly sociální sítě.

„Je to velmi neobvyklé, ale Jan Budař oslovil prostřednictvím Instagramu moji nejmladší dceru s prosbou o propojení,“ uvedla Nagyová. „Dlouho jsme se pak znali jen přes obrazovky díky hovorům přes internet a osobně jsme se setkali až v létě, vlastně docela těsně před natáčením.“ Chemie naštěstí skvěle zafungovala, role jí dle Budaře výborně sedí.

V pohádce si dále zahrají Ondřej Vetchý, Veronika Kubařová, Vladimír Javorský nebo Bolek Polívka. Premiéra je plánovaná na září 2022.

Reklama

Další články

Načítám