Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Lucka Vondráčková (44) o svém soukromí poslední dobou příliš nemluví. Komunikace se zpěvačkou je o to těžší, že v 4. prosince v Montrealu porodila syna Matyáše a nadále zůstává za oceánem. I přesto se Super.cz podařilo získat čerstvé pocity slavné maminky.

Když jsme se Lucky ptali, jak si užívá mateřství, tak pohotově a s úsměvem na rtech odpověděla: „Otázka pro mě zní opačně. Jak si Matyáš užívá světa? Doufám, že se mu tady líbí a nelituje, že si nás vybral jako rodiče." Lucie má prý nejhodnější dítě pod sluncem. „Matyáš je od začátku hodnej. Moje máma musela se mnou jako miminkem studovat vysokou školu. Já jsem si dopřála ten luxus, že se můžu věnovat jen pidižvíkovi a škola už je za mnou. To je velevýhoda a tak si to celé jen užívám," říká.

Zpěvačku od její rodiny odděluje oceán. Přestože jí v péči o malého caparta nepomáhají babičky a ostatní příbuzní, její partner, hokejista NHL Tomáš Plekanec (41), jí je obrovskou oporou. „Tomáš pomáhá hodně. Je skvělej a Matyáš je z něj paf," uzavírá krátké vyprávění o novém přírůstku do rodiny Lucka.

Reklama

Další články

Načítám