Hlavní obsah
Článek

Agáta Hanychová (38) stihla před nástupem do reality show oslavu 60. narozenin maminky Veroniky Žilkové (62). Jak sama řekla, bere ji jako nejlepší kamarádku, které se se vším svěřuje, ona je tou, jejíž názor je pro ni ten nejdůležitější.

"Popřála bych jí jenom zdraví, vše ostatní má. Má skvělé, hezké a úspěšné děti," řekla Super.cz s úsměvem Agáta. "Máma je moje nejlepší kamarádka, pupeční šňůra neustále funguje. Já jsem ráda za to, jaký máme vztah, nikdy bych to neměnila," usmála se.

Veronika Žilková se prakticky nelíčí a vypadá skvěle. Udržuje si také štíhlou postavu. "Když už mám po ní i ty špatné vlastnosti, tak bych chtěla v šedesáti vypadat jako ona. Obě se trápíme hlady. Ona asi teď víc než já, když vidím, jak je teď hubená. A co se týče těch špatných vlastností - jsme trošku hysterické, pravdomluvné a občas nepříjemné," přiznává.

Štíhlou postavu prý ale zadarmo nemají. "My když chceme být hubené, tak nejíme. Když jsem ve čtrnácti byla lehce při těle a měla jsem hlad, tak mi řekla, že si dám maximálně rajče," prozradila Super.cz Agáta.

Reklama

Další články

Načítám