Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nikole Mitchell z Kalifornie kázala v kostele, než se její zaměření stočilo úplně jiným směrem a stala se striptérkou. Překvapivě je pro ni ale i nová práce posvátnou.

Nikole tvrdí, že je svlékání osvobozující a může díky němu lidem pomoci stejně dobře jako duchovní. Své sociální sítě pak využívá k propojení s fanoušky.

„Dříve jsem kázala, teď se svlékám. Zjistila jsem, že spolu mají tyto práce hodně společného. Žijeme ve světě, kde jsme zvyklí na buď, anebo. Buď je něco dobré, nebo špatné, černé, nebo bílé. Ale musí být přece lepší cesta,“ uvedla v pořadu This Morning.

„Žiji tam, kde se spiritualita a sexualita prolínají, víra a fetiš se potkávají a sebevyjádření a sexuální naplnění jdou ruku v ruce,“ vysvětlila.

A jak tedy její současná práce souvisí s tou předchozí? „V obou případech potkávám lidi, kteří chtějí být viděni, milováni a jde jim o emocionální propojení. V tom tkví svátost obou povolání. Mění to jejich životy,“ dodala Nikole závěrem.

Reklama

Další články

Načítám