Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V šesti letech jí byla diagnostikovaná rakovina kostí, nemoc bohužel udeřila obrovskou silou, a aby jí zachránili život, museli lékaři Cherie Louise z Nového Zélandu amputovat celou nohu a kus pánve.

Zdravotní problémy se u dnes devětadvacetileté Louise začaly projevovat horečkami, neustávající bolestí v levém boku, potížemi s během. Dětem ve škole najednou přestala stačit. Diagnóza byla zdrcující, amputace nezbytná.

Kvůli svému hendikepu měla Cherie těžkou pubertu. Trpěla tím, že vypadala jinak než ostatní, lidé na ni často zírali. Až jako dvacátnici jí došlo, že na sebe může upoutat pozornost i v pozitivním slova smyslu. Rozhodla se proto zkusit štěstí v modelingu a zadařilo se.

Fotila kampaně pro známé značky, své snímky také sdílí na sociálních sítích. V internetovém prostředí se bohužel nesetkává jen s pozitivními ohlasy, ale také s hejty. „Lidé na sociálních sítích mě často obviňují, že předstírám, že mám jednu nohu. Že jsem si druhou smazala v Photoshopu, abych budila větší pozornost,“ řekla Daily Mailu.

Cherie takové komentáře označila za trapné a snadno vyvratitelné, přesto ji mrzí, že po tom všem, čím si prošla, se najdou lidé, kteří ji označují za podvodnici.

Reklama

Další články

Načítám