Hlavní obsah
Článek

Ve cvičení Hana Mašlíková (41) nepovolila ani v době koronavirové pandemie. Když byla zavřená fitcentra, tak posilovala venku nebo v domácím prostředí. „Cvičení k životu potřebuju. Stále trénuju minimálně dvakrát denně. Je to můj životní styl,“ řekla nám na představení nové kosmetické řady známé značky Hanka.

Mašlíková zatím neuvažuje o tom, že by jako Václav „Noid“ Bárta (43), či Iva Pazderková (44), svůj koníček proměnila v soutěžní aktivitu. „Mám rok před čtyřicítkou. To nechám ostatním,“ říká Hana, pro kterou bude vždy cvičení koníčkem, nikoli prací. „Nechci dělat trenérku, protože na to nemám trpělivost. Nemám nervy na to někoho trénovat," přiznala.

Ve šlépějích rodičů sportovců se vydal i jejich čtyřletý syn Andreas. „Neustále je s námi v gymu. Vídá Andrého trénovat. Cvičí, ale jen pro zábavu bez závaží. Sporty dostal do vínku a my se ho snažíme podporovat,“ říká Mašlíková.

Chlapeček se ale zatím neprojevuje, že by chtěl být jezdcem na koni jako maminka, nebo zápasníkem MMA jako otec. „Zatím to vypadá, že to bude Usain Bolt. Neustále běhá, tak z něj bude asi atlet, nebo maratónec,“ smála se Hana Mašlíková.

Reklama

Další články

Načítám