Hlavní obsah
Článek

Bývalá hvězda britské reality show The Only Way Is Essex (TOWIE) Joey Turner nahání fanouškům strach. Kvůli velmi štíhlé postavě se bojí o jeho zdraví, někteří dokonce o jeho život. Dvacetiletý mladík váží pouhých 47 kilogramů, ale trvá na tom, že nehladoví.

„Mám 47 kilo, ale většinou se nevážím. Nezajímá mě moje váha. Jsem vychrtlý a nemůžu s tím nic dělat. Nebudu se za to nikomu omlouvat,“ vzkázal prostřednictvím deníku The Sun.

„Nejím hodně. Nejsem moc na jídlo, ale rozhodně nejsem anorektik. Jenom se prostě nepřejídám,“ tvrdí Joey, který popsal i svou typickou stravu.

Snídá většinou misku cereálií, k obědu si dá salát a k večeři sushi. Nebrání se ani alkoholu, jeho nejoblíbenějším drinkem je vodka se sodou.

Turnerova rodina prý zná jeho stravovací návyky a nebojí se o něj. Joey pak dodal, že by pozitivní vnímání těla mělo platit i pro hubené lidi, nejen pro ty s plus size velikostí.

„Když to řeknu narovinu, nemůžu se svou postavou nic dělat. Jsem zdravý, šťastný a mám kolem sebe lidi, kteří mě podporují,“ dodal s tím, že kvůli kritikům nehodlá cenzurovat své fotky.

Fanoušci se o Joeyho začali strachovat zhruba před pěti měsíci, kdy viditelně zhubnul. Tehdy také postnul zřejmě záměrně šokující snímek, který popsal jediným slovem “heroin“. Za ten to od sledujících schytal. Většina ho kritizovala, že nevypadá zdravě a neměl by takové věci vůbec sdílet.

„Proč mu to lajkujete, zjevně potřebuje pomoc,“ divila se jedna z fanynek. „Je to znepokojující a necitlivé. Vůbec nevyužívá svou platformu ke správné věci,“ kritizoval jiný sledující. „Prosím, vyhledej pomoc,“ apelovala pak další a pokračovat by se dalo donekonečna.

Ani to s Joeym ovšem nehnulo. „Mám-li být upřímný, komentáře mě nezajímají. Chci jen, aby ti, co mě mají rádi, věděli, že jsem v pořádku. Komentáře neřeším, protože se nestarám o lidi, kteří mě neznají a nevědí nic mé stravě, metabolismu a zdravotním stavu.“

„Jsem dvacetiletý student. Nejsem v televizi, jsem student jako každý jiný a nejsem žádným vzorem pro ostatní. Pokud chcete k někomu vzhlížet, navrhuji, abyste si vybrali někoho jiného,“ vzkázal.

Joeyho dramatickou proměnu si můžete prohlédnout v naší galerii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám