Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O tom, že se během pandemie odstěhoval z vily Haliny Pawlowské (69) od manželky, spisovatelčiny dcery Natálie, s níž má syna Huga, jsme věděli. A žádný návrat se rozhodně nekonal. Drsný internetový vtipálek Tomáš Břínek, tvořící pod jménem TMBK, Super.cz přiznal, že už jsou rozvedení.

Tomáš se ve společnosti příliš často neobjevuje. V jednom týdnu ale stihl pokřtít dvě knihy. Jako kmotra si ho vybrali Richard Krajčo s manželkou Karin pro svůj diář a poté i herečka Petra Nesvačilová pro svoji prvotinu Skutečná.

Právě tam jsme si popovídali a Tomáš nám jednak prozradil, že sám v listopadu také vydává knihu, chystá výstavy a lehce jsme se dotkli i tématu jeho drsných fórků, které publikuje na sociálních sítích.

"Pár lidí mě napomene, že se to občas nehodí, ale já myslím, že nedělám nic necitlivého a je to light verze toho, co dělám. Určitě jsem udělal pár věcí, které už byly za hranou, ale tam jde o to, že vám to občas sociální sítě smažou," míní.

Pak už jsme se dostali k soukromí, o němž Břínek nejprve žertoval. "Teď žiju v polyamorii, takže je nás asi osmnáct," tvrdil nejdřív. Pak to ale uvedl na pravou míru. "Jsme rozvedeni," potvrdil nám. "Mám novou partnerku a jsem docela šťastný," prozradil.

Reklama

Další články

Načítám