Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vypadá to, že nevynechá žádnou muzikálovou premiéru, ale to, že se byl podívat i na obnovené premiéře Dětí ráje, které se obloukem přes Brno vrátily z jeho GoJa Music Hall do pražského Kongresového centra, mělo praktický důvod. "Svým způsobem mi patří, protože jsou složené i z mých písní pro Michala Davida (63). Kontrola musí být," upřesnil producent František Janeček (79).

I když v jeho divadle před více než týdnem měla derniéru úspěšná Čarodějka, rozhodně se nenudí.

"Momentálně děláme přestavbu, kdy se kulisy Čarodějky mění na Fantoma opery, který bude mít slavnostní premiéru v listopadu. Zrovna odjelo asi pět kamionů do skladu v Mostu a zase další navážejí. To divadlo byste v tuhle chvíli nepoznali. Vypadá, jako by tam vybuchla bomba," prozradil.

Zajímalo nás, zda se na premiéru, která proběhne 26. listopadu a bude věnována Karlu Gottovi (†80), jenž díla legendárního skladatele Andrewa Lloyda Webbera miloval, mohou dostat i obyčejní smrtelníci, nebo jen pozvaní VIP hosté. "Vstupenky jsou v prodeji i na premiéru, ale ve velmi omezeném počtu, tak si musejí pospíšit," uvedl Janeček.

Ten pro diváky, kteří si do 18. listopadu vstupenky zakoupí, připravil i soutěž. "Mohou vyhrát celou řadu cen od cédéček Karla Gotta, a dokonce i velkolepou publikaci Karel Gott, která teď vyšla," slibuje.

Reklama

Další články

Načítám