Hlavní obsah
Článek

Miluje, když je její kůže krásně opálená. Klára Medková Kováčová (40) si pomáhá ke zlatavému opálení pravidelnou konzumací čerstvého karotkového džusu, o čemž se v rozhovoru pro Super.cz v minulosti rozpovídala. Na akci, kde jsme ji potkali, měla ovšem zlatavou barvu od moře.

„Vrátila jsem se právě z dovolené. Rozhodla jsem si prodloužit léto a vyrazit s mladším synem na pět dní do Chorvatska,“ prozradila Super.cz Klára. V Chorvatsku to má vicemiss České republiky z roku 2003 velmi ráda. „Jezdím tam od svého dětství a vracím se tam i se svými dětmi.“

Medková cestovala k Jadranu jen s mladším synem Davidem (10), starší syn Radek (13) se nechtěl vzdát fotbalových tréninků. „Syn je tak zapálený do fotbalu, že mu nemůžeme udělat to, že bychom ho odvezli k moři,“ smála se Klára.

Modelka se nemusela obávat svlékání do plavek, od doby, kdy ji částečně živí trénování lidí, je na plavkovou sezónu připravená nonstop. „Zdravý životní styl dodržuji pořád. Mám to ráda.“

Prozradila nám také, že nemusí svůj čatník dělit na oblečení pro silnější a štíhlejší období, jelikož se její proporce výrazně nemění. „Teď jsem vyklízela skříně a zjistila jsem, že jsou mi všechny džíny stále dobře. Některé mám i deset let a stále mi sedí,“ radovala se blondýnka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám