Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ještě na derniéře muzikálu Čarodějka byla zpěvačka Elis Ochmanová (35) blondýnka. Když jsme ji o pár dní později potkali na premiéře Dětí ráje, překvapilo nás, že změnila barvu. Vrátila se k zrzavé, kterou nosila před několika lety. Prý ale jen na krátkou dobu.

"Konečně jsem si díky mojí mamince, která mi pomáhá s hlídáním, našla čas na kadeřníka. Za odměnu je tady dneska se mnou," vysvětlovala Elis, která je mamince hodně podobná. "Ale zrzka budu jen chvilku kvůli práci, mám nějaké natáčení," upřesnila zpěvačka, které se podařilo obléknout šaty, které nosila ještě před otěhotněním. "Jsou asi kouzelné, protože to jsem měla o tři velikosti méně, a taky o dvě čísla menší prsa," smála se Ochmanová, která má díky kojení šestky.

Zpěvačku mrzí, že ji po konci Čarodějky v divadle GoJa Music Hall Františka Janečka nebudeme vídat, protože se bude od posledního listopadového týdne uvádět muzikál Fantom opery, v němž nehraje.

"Třeba zase přijde řada na Ples upírů, který jsem měla moc moc ráda. A protože doktor Janeček slibuje, že vrátí Bídníky, což je také můj oblíbený muzikál, určitě tam půjdu na konkurz," plánuje.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám