Hlavní obsah
Článek

Kourtney Kardashian (45) se konečně dočkala. Nejstarší sestře ze slavného klanu navlékl zásnubní prsten bubeník Travis Barker, s nímž zveřejnila vztah teprve v únoru letošního roku.

K žádosti došlo v neděli v hotelu Rosewood Miramar v Kalifornii a Kourtney neprodleně po žádosti sdílela fotky z velkého okamžiku. Ke snímkům, na nichž se tulí ke svému snoubenci uprostřed kruhu z růží, napsala “navždy“.

Podle očitých svědků Travis poklekl při západu slunce na pláží a Kourtney byla velmi překvapená, píše E! News. Přítomna byla její sestra Khloé a její expartner Tristan Thompson, dále Kim Kardashian, matka klanu Kris Jenner a její partner Corey Gamble.

Kourtney a Travis dávají od začátku vztahu svou lásku pořádně na odiv. Kourtney má tři děti s podnikatelem Scottem Disickem. S tím byla ve vztahu deset let a fanoušci Kardashianových ho dobře znají z rodinné reality show. Kourtney v průběhu let podváděl a ona mu zálety několikrát odpustila, o ruku ji ale nikdy nepožádal a vztah nakonec nevydržel.

Travis je dvojnásobným otcem. Má dvě náctileté děti a v minulosti byl dvakrát ženatý. Potomci Kourtney i Travise spolu prý dobře vycházejí a často tráví s párem společný čas.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám