Hlavní obsah
Článek

Modelka Hanka Mašlíková (41) je zamilovaná až po uši. Se svým novým přítelem Tomášem (33) už se dokonce vydala na společnou dovolenou. Milenci oslavili vánoční svátky a příchod Nového roku na Kubě.

„Nějak cítím, že on je ten pravý. Jsem přesvědčená, že jsem našla muže svého života," rozplývá se vnadná blondýna. Od první chvíle, kdy se Hanka se svým vyvoleným potkala, věděla, že s ním chce strávit zbytek života. Krátce po seznámení proto došlo ke sestěhování do společné domácnosti a hned na to odjely hrdličky vrkat na dovolenou snů za oceán.

„Svátky jsem oslavili na Kubě. Je to nádherné místo. Pojali jsme to hodně odpočinkově. Jen jsme se váleli na pláži, jedli, hráli volejbal a užívali si jeden druhého," šibalsky se usmívá sexbomba. Na cestování po exotickém skanzenu komunismu nebyli milenci v tom správném rozpoložení a tak celou dobu zůstali v luxusním resortu dovolenkového střediska Varadero. „Tomáš už na Kubě jednou byl a procestoval ji křížem krážem. Nechtěla jsem prtoto trvat na tom, aby to se mnou absolvoval znova. Není přece všem dnům konec, jednou se tam určitě vrátím," vysvětluje Hanka.

Jedna z nejznámějších českých komerčních modelek se cítí jako na zamilovaném obláčku. Ve srovnání s jejím novým vztahem vypadají zkušenosti s předchozími partnery jako nesmyslné zápletky. Přesto zatím nechce prozradit o svém partnerovi příliš. Tají jeho příjmení i podobu. „Můj vztah je jen můj. Nechci to pokazit. Však ho brzy uvidíte," slibuje zamilovaná Hanka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám