Hlavní obsah
Článek

Čas je stěžejním tématem letošního StarDance. A jak vidno, moderátorka Tereza Kostková (47) ho umí zastavit. Je až k neuvěření, že první ročník oblíbené soutěže uváděla po boku Marka Ebena před patnácti lety. Od té doby se půvabná herečka takřka nezměnila.

„Už léta nemám významný očekávání, na kohokoli a na cokoli. Těšila jsem se, všichni mě zajímali a fandím jim,“ svěřila se Super.cz po konci prvního přenosu moderátorka, která je ráda, že mohla již jedenáctou řadu StarDance odstartovat.

V krásných šatech a s dokonalým účesem vypadala na parketu naprosto senzačně. A jak sama přiznala, každý ročník prožívá jinak. „Když jsem začínala, tak jsem byla těhotná, a vůbec si nepřipouštěla stresující aspekty, chtěla jsem donosit dobře. Další rok jsem zase kojila a nechtěla ztratit mlíko,“ řekla Super.cz s úsměvem Kostková, která si večery plné noblesy a elegance užívá.

„Mám to hrozně ráda a přijde mi pěkné, když jsou žena a muž upravení. Těšila jsem se moc a mám to ráda. Také se ale těším, až teď vlezu do vany a spláchnu to, člověk to musí mít vyvážené,“ dodala herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám