Hlavní obsah
Článek

Will Poulter patří mezi poměrně dost obsazované dětské hvězdy. Pamatovat si ho můžete například z Letopisů Narnie, komedie Millerovi na tripu, ale také třeba Revenanta nebo seriálu Black Mirror. Poulter už ale dávno není malý hoch.

Osmadvacetiletý herec se objevil na slavnostním uvedení seriálu Dopesick v rámci londýnského filmového festivalu. Zapózoval po boku kolegyně Kaitlyn Dever a v černé košili od Diora mu to opravdu seklo, jak se můžete přesvědčit v naší galerii.

Will byl v létě viděn, jak natáčí minisérii Proč se nezeptali Evanse?, adaptaci románu od Agathy Christie, která by měla vyjít už v příštím roce, dokončil také kriminální snímek Score a kromě toho bylo potvrzeno, že se blýskne v příštích Strážcích galaxie.

O Willově soukromí se toho mnoho neví, zdá se však, že je v současné době single. Vzhledem k jeho pracovnímu zápřahu by bylo pochopitelné, že na randění nemá čas. Naposledy chodil s Yasmeen Scott.

Seriál Dopesick pojednává o pandemii drogové závislosti a je částečně inspirován životy skutečných lidí. Disney+ ho uvede 12. listopadu.

Reklama

Další články

Načítám