Hlavní obsah
Článek

Modelka Jana Tvrdíková (23) se zasnoubila s brankářem fotbalové Slavie Ondřejem Kolářem (26). Kráska se pochlubila zásnubním prstýnkem.

„Řekla jsem ANO,“ neskrývala nadšení modelka, která je zároveň dcerou slávistického bosse a někdejšího politika Jaroslava Tvrdíka. Kolář jí u společné zásnubní fotky své city opětoval. „Řekla ANO,“ dmul se pýchou Kolář. Modelka později popsala, jak zásnuby probíhaly.

„Zásnuby proběhly už před čtrnácti dny, ale chtěli jsme si to ještě nechat pro sebe a užít si to společně i s rodinou. S Ondřejem jsme šli na naši oblíbenou procházku na Ještěd, kde poklekl a požádal mě o ruku. V batohu měl nachystaný prstýnek i šampaňské,“ popsala Super.cz zásnuby Tvrdíková, které se prstýnek moc líbil.

„Trefil se s výběrem, je přesně podle mého vkusu,“ tetelila se blahem Tvrdíková s tím, že samotná svatba ještě není na pořadu dne. Koláře v letošní sezoně provází nepříjemná zranění.

Nejprve byl brutálně faulován Kemarem Roofem v zápase s Glasgow Rangers, nyní se pro změnu léčí se zlomeným žebrem. Jana a Ondřej tak mají po roce vztahu zkušenosti, které některé páry nepotkají ani po mnoha letech.

„Došlo k jeho zraněním, prošli jsme si covidem, pak jsem měla já zdravotní problémy a teď znovu zranění. Stále dokola,“ řekla Super.cz nedávno Tvrdíková, která je Kolářovi velkou oporou. A snad právě proto došlo u zamilovaného páru k zásnubám. Uvidíme, zda se do roka a do dne bude konat i krásná veselka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám