Hlavní obsah
Článek

Už roky nevypadala líp. Monika Absolonová (47) po rozchodu s partnerem Tomášem Hornou, který je otcem jejích synů Tadeáše a Matouše, jenom kvete. Zhubla, opět je z ní blondýnka a nechává si narůst vlasy. "To si přál Tadeáš, i když v pětačtyřiceti už jako princezna vypadat nebudu," smála se.

Zpěvačka teď nosí velikost 36, její dosud nejmenší byla 34, když ještě nebyli její kluci na světě. "Pořídila jsem si koktejly na hubnutí, ještě než jsem tušila, že se budu rozcházet. A bylo to dobře, protože nic jiného jsem pak do sebe nedostala," svěřila, že by asi zhubla ještě daleko víc, protože rozchod s partnerem poznamenal i její chuť, či spíš nechuť k jídlu. O tom vyprávěla i v našem videu stejně jako o pocitech čerstvé pětačtyřicítky.

To, že teď žije se syny sama a zároveň se po pandemii vrátila práce, je prý hodně náročné. "Pomáhá mi moje maminka a kluky si bere i jejich táta. Tedy když má on čas," svěřila se, že pravidelnou úpravu styku dětí s otcem nemá a sama si nemůže vybrat, kdy by jí to víc vyhovovalo.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám