Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tohle je čtrnáct nejkrásnějších dívek Česka. Ve čtvrtek se poprvé veřejně představily médiím a hned poté odletěly na soustředění do exotického Thajska. Super.cz zjistil, která z finalistek by kvůli vítězství bojovala drsnými zbraněmi a která z dívek si hraje na slušňačku.

Všechny se ale shodly na jediném: nahé fotky prý nikdo nikdy nenajde, neexistují. Počkejme si. To ostatně tvrdily vždycky všechny finalistky nejprestižnější soutěže krásy!

"Kde jsou moje hranice? Určitě v rámci mých morálních hodnot. Nikdy bych se s nikým soukromě nestýkala," nepřímo narazila Linda Kobosilová na finalistku Miss ČR 2009 Petru Venclovou, na kterou praskl během příprav na finále poměr s jedním z porotců, fotografem Ondřejem Pýchou.

"Jsem slušná. Žádnou špatnou věc bych neudělala, to u mě nehrozí," řekla nám Veronika Kopřivová. O hodně drsnější byla finalistka Kateřina Kubátová. "Kde jsou moje hranice? Nemám žádný," řekla s nadsázkou.

"Pro vítězství bych udělala hodně málo. Malá hranice," prozradila s úsměvem Sandra Sofková. "Nevím co by mi bylo nabídnuto, ale rozhodně by vše probíhalo v morálních mezích," uzavřela sexy finalistka Michaela Dihlová.

Reklama

Další články

Načítám