Hlavní obsah
Článek

Bývalá televizní hlasatelka Marie Tomsová (69) je ráda, že může být stále v éteru. Jednou týdně moderuje vlastní pořad na Českém rozhlase. Nyní k tomu přišly další pracovní nabídky, ale ne za mikrofonem, tentokrát před kamerou.

„Jednou týdně mám pořad Neděle Marie Tomsové v Českém rozhlase Pardubice a Hradec Králové, což je úžasné. A najednou mě začali využívat různí známí režiséři na epizodní roličky. Už jsem si zahrála ve Slunečné úřednici, která rozhoduje o dotacích, a teď hraji úřednici Mařenku v novém filmu Cirkus Maximum,“ svěřila se Super.cz známá hlasatelka, která je z nových příležitostí nadšená.

„Za role jsem vděčná, hraji i ochotnicky, tak si to posvětím před kamerou. V pár televizních inscenacích jsem hrála, a také ve filmu Zdeňka Trošky Slunce, seno... televizní reportérku,“ řekla nám Marie Tomsová ke své nezapomenutelné roličce ve známé trilogii.

Vedle toho by se Marie také ráda vrátila k dabingu dokumentů. „Doufám, že se mi rozjedou zpátky komentáře k filmům, dabing u přírodovědných filmů. Najednou se to odmlčelo, i reklamy, protože garnitura mých vrstevníků režisérů už je v důchodu, takže já oslovuji ty mladé,“ dodala Marie Tomsová, kterou jsme potkali na křtu kalendáře moderátora Aleše Cibulky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám