Hlavní obsah
Článek

Po mnoho let se Iva Kubelková (46) spoléhala jen na svou dobrou genetickou výbavu a neměla potřebu své tělo trápit cvičením. To už ale není tak úplně pravda a moderátorka do svého režimu opět vrátila pohyb. „Když jsem byla mladá, bylo mi okolo dvaceti, tak jsem hodně cvičila. Pak přišly děti, celé se to rozjelo, nebylo mnoho času. Teď jsem se do toho musela zase pustit,“ vysvětlila svůj přístup Iva.

A jaké byly konkrétní motivy, proč začít cvičit? „Velikost kalhot začíná být v kříži čím dál těsnější. Motivuje mě moje práce. Mám zodpovědnost vůči divákům, lidem, kteří si mě najímají. Snažím se být profesionál,“ popisuje Kubelková, která je také motivovaná tím, že je tváří prodejce spodního prádla a často prádlo předvádí v kampaních.

Moderátorka byla v popisu svých nedokonalostí zcela konkrétní. „Začala se mi objevovat celulitida na stehnech, a tak jsem si říkala, že s tím budu muset začít něco dělat. Čím je člověk starší, tím se lymfatický systém zpomaluje a musí tomu pomoct.“

K pohybu moderátorka pořadu Showtime motivuje i své dcery. „Jsem to asi já, která je tahá k pohybu, než že by to bylo obráceně,“ říká Iva Kubelková, která si oblíbila cvičení kruhového tréninku. V našem rozhovoru popsala své tipy, jak docílit těch nejlepších výsledků.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám