Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Influencerka Georgie Clarke proslula tím, že se nebojí na sociálních sítích ukázat faldíky, celulitidu, strie a zkrátka tělesné nedokonalosti všeho druhu. A protože je zastánkyní přirozené krásy a unavuje ji vyumělkovaná dokonalost, kterou sociální sítě někdy překypují, rozhodla se sledujícím poradit, jak to influencerky dělají, že vypadají na snímcích dokonale.

Názorně to předvedla na snímcích v bílém krajkovém prádle, které najdete v naší galerii. Zatímco napravo je vidět nafouklé bříško a strie, nalevo je Georgie zepředu a vypadá naprosto dokonale.

„Jen vám chci připomenout, že jsou fotky, které tu nevidíte. Za každou zveřejněnou fotkou je mnoho dalších, které se tu neobjeví. Jenom proto, že někdo sdílel žhavou fotku, na které vypadá perfektně, neznamená to, že jeho tělo nevypadá v reálu normálně,“ vzkázala sledujícím v popisku fotky.

Georgie se dále podělila o tipy, jak takovou fotku pořídit. „Jak vypadáme před objektivem, ovlivňuje mnoho věcí, třemi základními jsou světlo, úhel a póza. A jako influencerka vám říkám, že když si tyto tři věci osvojíte, budete na fotkách vypadat jako profíci,“ poradila.

„Chce to cvik tyto tři věci vypilovat, takže si ani na vteřinu nemyslete, že takhle vypadají influenceři 24/7.

„Ta holka nalevo má na těle stejné nedokonalosti jako vy. Jediný rozdíl je v tom, že je skrývá. Prosím, nenechte se tím ovlivnit. Zkrátka se nemůžete srovnávat s někým takovým. Vaše tělo je normální a je krásné. Pokud o sobě začnete smýšlet negativně, vzpomeňte si na tenhle post. Vaše tělo si zaslouží všechnu lásku a soucit,“ vzkázala na závěr.

Fanoušci Georgie bezmezně obdivují za její upřímnost. Je pro ně inspirací ke sdílení “reálnějších“ příspěvků. Transparentnost Georgie vynesla už přes 700 tisíc sledujících a stovky pochvalných komentářů.

Reklama

Další články

Načítám