Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V netflixovém fenoménu Hra na oliheň hraje “kapsářku“ Kang Sae-byeok, kterou jako většinu postav sužují dluhy. Ve skutečnosti je ale jihokorejská kráska HoYeon Jung dost za vodou.

Role v seriálu, z nějž svět aktuálně šílí, byla pro sedmadvacetiletou HoYeon hereckým debutem, ovšem v modelingu už je dávno známou tváří. Přední návrháři se o ni nyní přetahují jako hladoví psi o kost.

Značka Louis Vuitton z ní udělala tvář své poslední kolekce a smlouvy podepsala také se značkami Adidas nebo Fendi. Od uvedení Hry na oliheň je nejžádanější modelkou.

Návrháře také ohromilo, jak populární je HoYeon na sociálních sítích. Za týden jí přibylo neuvěřitelných 17 milionů sledujících na Instagramu a je nejsledovanější korejskou herečkou.

Už jako náctiletá se HoYeon toužila prosadit v modelingu. Pomáhala na soulských týdnech módy, kde si jí všimli hledači talentů a pomohli jí najít agenturu. V roce 2013 soutěžila v reality show Korea hledá top modelku, kde skončila druhá. Objevila se také na obálce korejského Vogue.

Hra na oliheň je aktuálně nejstreamovanější show Netflixu vůbec. Kromě stovek milionů fanoušků se ale také najdou její skalní odpůrci. Těm se nelíbí především násilí, kterého je v seriálu opravdu požehnaně. Streamovací gigant před ním nicméně varuje, protože ačkoliv má show hravý název, rozhodně není vhodná pro děti.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám